Košarica

Košarica je prazna!

Tražilica

Alveus i ove godine nagrađen za najbolju inovaciju

Alveus i ove godine nagrađen za najbolju inovaciju

Za inovaciju duboko nacrtanog korita kod nehrđajućeg sudopera s radijusom R40 bez srednjeg zavarivanja (sudoper srednjeg segmenta proizveden tehnologijom nižeg segmenta), razvojni tim Kovinoplastike Lož d.o.o. Alveus je dobio SREBRNU NAGRADU za najbolje inovacije u Primorsko – notranjskoj regiji. Nagrade dodjeljuje Regionalna komora Postojna (Slovenija)

Naša strast i cilj je kontinuirani razvoj i inovativnost, čiji je bit učiniti nešto boljim, ekološki prihvatljivijim i lakšim.

Kao vodećem proizvođaču kuhinjskih sudopera, želimo vam ponuditi najbolje, za prihvatljivu cijenu: lijepo dizajniran proizvod, vrhunske kvalitete, koji je istovremeno vrlo praktičan. U slučaju kuhinjskih sudopera, najzastupljeniji sudoperi su s velikim okruglim koritima, dok su elegantni i sofisticirani mali radijusi rezervisani za viši segment.

Ovom inovacijom popunili smo ovu prazninu proizvodom koji ima srednje okrugle vrijednosti (R40), ali je proizveden na način na koji se proizvode sudoperi sa velikim koritima. Suština inovacija je u tome što nije potrebno provoditi intermedijarnu toplinsku obradu i dodatno pranje, a to su energetski rastrošne i ekološki inkriminirajuće aktivnosti.

S novom tehnologijom uštedjet ćemo za 5 godina:

  • 130 tona čistog dušikovog plina
  • 850 MW električne energije
  • 1,5 tona kemikalija u postrojenju za pročišćavanje

Rezultat inovacija je PORODICA SUDOPERA LUNOGALEO, koji su vam već dostupni u našoj prodaji.




Povratak na popis