Košarica

Košarica je prazna!

Tražilica

Alveus Mix & Match

Usudite se stvoriti dio kuhinje sa sudoperom tačno po vašem ukusu! Odaberite svoju kombinaciju boja!

Alveus Mix & Match

Većinu novih zgrada karakteriziraju veliki i otvoreni prostori, granica između kuhinje i dnevnog boravka često je odsutna ili ih odvaja samo kuhinjsko ostrvo.

Zbog toga su elegantne, minimalističke kuhinje s „waw efektom“ postale gotovo neophodne.

Alveus slijedi moderne trendove i arhitektonske zahtjeve kupaca, tako da i dizajn sudopera i slavina za kuhinju savršeno odgovara i izgledom i funkcionalnošću.

Pored toga, koristimo samo vrhunske materijale koji omogućavaju lako i ekološki prihvatljivo održavanje i čišćenje.


Ovisno o materijalu izrade, Alveus svojim kupcima nudi četiri izbora:

Tehnološki napredak vlastite proizvodnje zajedno s našim dizajnerskim timom je klasične sudopere od nehrđajućeg čelika podigao u moderne, elegantne, savremene sudopere koji sa raznim dizajnerskim linijama zadovoljavaju potrebe svake kuhinje.


Kako bi dodali dašak glamura, stručnjaci Alveusa razvili su liniju Monarch;

najpopularnijim sudoperima od nehrđajućeg čelika dodaju se keramički nitridi, a krajnji rezultat su jedinstveni sudoperi od nehrđajućeg čelika u boji, koji su vrlo otporni na ogrebotine i dostupni odabranim ukusima u uzbudljiim nijansama: zlato, bronza, bakar i antracit siva.


Kako se svijet posljednjih godina vraća prirodi, kompozitni sudoperi prate trend zemljanih boja granitnih sudoperakoji su izuzetno čvrsti i prikladni za čestu upotrebu, a također se mogu savršeno kombinirati u raznim stilovima i bojama kuhinje.


Za one koji žele u potpunosti personalizirati izgled svoje kuhinje, tu su zanimljivi i posebni dizajnerski sudoperi od kaljenog stakla, koji mogu biti izrađeni u bilo kojoj boji, grafici ili fotografiji po želji.


Vaš stil, vaše boje

Alveusov sistem Mix & Match znači da možete odabrati modele sudopera od svog omiljenog materijala u boji koja vam najviše odgovara, a dodatno ga personalizirati odabirom kuhinjskih slavina u istoj ili potpuno drugoj boji. Kuhinjski sudoper Quadrix 50 u zlatnoj boji Monarch sa slavinom Laguna i odvodom u srebrnoj boji Monarch

Ako se želite nastaviti igrati s bojama, također možete odabrati boju odvoda, pop-up dugmeta za kontrolu odvoda ...

Usudite se sanjati ... Usudite se stvoriti mokri dio kuhinje tačno po vašem ukusu! Posebna kuhinja također zaslužuje poseban sudoper, jer je ovo središnja i najuočljivija tačka vaše kuhinje.

 

Koja je vaša omiljena kombinacija?

Pogledajmo neke kombinacije koje su nastale na zahtjev naših kupaca:

  • prirodno sa zlatnom elegancijom: bijeli granitni sudoper nadopunjuje i nadograđuje zlatna boja odvoda, pop-up dugmeta, odvodnog otvora i elegantne i moderne kuhinjske slavine.

Sudoper Formic 20 od bijelog granitala sa zlatnom kuhinjskom slavinom Laguna i zlatnim odvodom

  • Glamurozne kombinacije Monarch: Najglamuroznija grupa sudopera Alveus Monarch dostupna je u četiri boje - zlatnoj, bronzanoj, bakarnoj i antracit sivoj.

U tim nijansama dostupne su i kuhinjske slavine Monarch, modeli: Oz, Laguna, Slim, Fluid, Zina i Zeos.

 Kuhinjski sudoper Quadrix 50 u zlatnoj boji Monarch sa slavinom Laguna i odvodom u srebrnoj boji Monarch

Budući da se sve četiri nijanse međusobno dobro podudaraju u boji, izbor je zaista ogroman.

Istaknite bakarni sudoper s antracitnim pop-up dugmetom, odvodima i slavinom ili možda odaberite jednu posudu sudopera u antracitnoj, drugu u bakrenoj boji i zamijenite boju odvoda.

Suduper Variant u boji Monarch bakar i antracit, promijenjene boje odvoda i kuhinjska slavina Slim monarch u boji bakra


Možda ste više za klasični nehrđajući čelik, koji upotpunite kuhinjskim slavinama u jednoj od nijansi boja Monarch i kombinirate gumbe za odvod u odgovarajućoj boji?

Kuhinjski sudoper Stylux od nehrđajućeg čelika sa zlatnim odvodom i zlatnom slavinom Laguna Monarch

  • Granital s akcentima u boji: ako vas privlači prirodno, ali istovremeno želite zadržati malo glamura, kombinacija sudopera u bijeloj boji, boji pijeska, čokolade, smeđe, sive ili crne boje sa dugmadima za odvod i slavinom u zlatu, bronzi, antracitu ili bakru, u trenutku će udahnuti život vašoj kuhinji.

Sudoper Formic 20 od bijelog granita s bakarnim odvodom i slavinom za kuhinju Slim Monarch u bakrenoj boji

  • Maksimalno personalizirano: sudoper od kaljenog stakla u potpunosti je prilagodljiv vašem stilu, jer staklo, koje predstavlja rub sudopera i površinu za odlaganje, može biti izrađeno u bilo kojoj boji, s uzorcima, grafikama ili čak fotografijom po vašem izboru. Ovo će sudoper učiniti jedinstvenim i potpuno po vašem ukusu.


Dodaci koji impresioniraju

Nismo zaboravili ni na dodatke, koji su ne samo lijepi, već i funkcionalni. Po želji možete odabrati posudu za cijeđenje u boji koja odgovara boji sudopera ili je u nijansi slavine i odvoda te svakodnevno pranje voća i povrća u trenu učiniti privlačnijim.

Sudoperi iz grupa Variant, Line, Kombino, Formic i Quadrix mogu se nadopuniti praktičnom drvenom daskom, koja odmah povećava vašu radnu površinu i štedi vrijeme prilikom pospremanja kuhinje.

Riješite se bočica sapuna i deterdženta za pranje posuđa uz sudoper zauvijek! Instalirajte elegantni dozator za tekući deterdžent i vaša kuhinja će odmah izgledati urednije. Dozatori su takođe dostupni u različitim bojama i dio su Mix & Match sistema.Kliknite na Alveusov internet katalog Mix & Match i odaberite sudoper i slavinu za kuhinju iz snova u vašoj omiljenoj kombinaciji materijala i boja!

Povratak na popis