Košarica

Košarica je prazna!

Tražilica

Njega i održavanje

Alveus proizvodi izrađeni su iz različitih materijala, koji imaju jedinstvena svojstva pa je stoga potrebno prilagoditi njegu i održavanje. Svakom sudoperu priložena su uputstva i preporuke za njegu i održavanje. Pridržavajući se navedenih preporuka pridonijeti ćete dugotrajnosti kuhinjskih proizvoda Alveus.Sudoperi i kuhala iz plemenitog nehrđajučeg čelika i kaljenog stakla

Za čiščenje su najprimjerenije meke krpe za domaćinstvo i sredstva za održavanje Alveus. Izbjegavajte sredstva za čiščenje srebra, čeličnu vunu, izbijeljivač i abrazivna sredstva. Na dijelove od nehrđajučeg čelika ne preporuča se odlaganje nezaštićenih metalnih predmeta.

U slučaju da plemeniti nehrđajuči čelik dođe u dodir s jakim kiselinama potrebno ga je isprati s većom količinom čiste vode. Da biste izbjegli stvaranje mrlja, ne ostavljajte duže vrijeme hranu ili tvari s korozivnim djelovanjem (npr. voćni sok, kuhinjska sol, ocat, senf, majoneza, itd.) na nehrđajučem čeliku ili staklenim površinama. Preporučujemo da nakon svake upotrebe, proizvode obrišete suhom mekom krpom kako bi spriječili nastajanje kamenca.

Alveus_njega_održavnje.pdf


Sudoperi iz kompozitog materijala

Većinu mrlja i prljavština može se ukloniti s blagim neabrazivnim tekućim sredstvima za čišćenje u domaćinstvu ili sredstvima za čišćenje na bazi amonijaka. Tvrdokorne mrlje se uklanjaju s finim sredstvom za poliranje, a ostatke vapnenca uklanjamo sa 9% octenom kiselinom (alkoholni ocat). Preporučujemo upotrebu Alveus kućanskih sredstava za čišćenje.

Sredstva za čiščenje koja sadrže klor ili klorovodičnu kiselinu, jake kemikalije (odstranjivači lakova, sredstva za čišćenje pećnice, koncentrirane kiseline, lužine i slično) mogu oštetiti površinu sudopera. Ako dođe do kontakta, odmah isperite površinu vodom.

Monarch collection

MONARCH-VAŽNA UPUTSTVA ZA NJEGU.pdf


Kaljeno staklo

ALVEUS Kaljeno Steklo

 


Kuhinjske armature

Za čišćenje kuhinjskih armatura najprimjerenije su najfinije krpe, vruća voda i tekući deterdženti za pranje posuđa. Ako se na armaturi nakupe ostaci vapnenca (vodeni kamenac) najjednostavnije ga uklonimo sa 9% octenom kiselinom (alkoholni ocat).
Sredstva za čišćenje srebra, čelična vuna za čišćenje, izbijeljivači ili abrazivna sredstva mogu oštetiti površinu armature, zato izbjegavajte njihovu upotrebu. Isti učinak također imaju sredstva za čiščenje koja sadrže klor.


Sustavi za odvojeno prikupljanje otpada

Sustavi za odvojeno prikupljanje otpada oblikovani su tako da nastali otpad, na najjednostavniji mogući način uklonimo s radnih površina.
Pored zajedničkog prikupljanja otpada u jednom spremniku, sustav spremnika također osigurava odvojeno sakupljanje raznih bioloških i nebioloških otpada. Zbog različitih veličina posuda i velikog ukupnog volumena prikladni su za svako kućanstvo.

Alveus

Proizvodi visokog kvaliteta za vašu kuhinju...veliki izbor oblika, dimenzija, materijala....


Potraži svoj idealni kuhinjski sudoper