Košarica

Košarica je prazna!

Tražilica


Zajedno smo jači

Sami smo jaki, ali zajedno smo jači.
Imajući to na umu, Alveus i Stala spojili su snage oba brenda s ciljem da vam pruže više, bolje i bilo gdje.

Sinergija dva brenda omogućava vam da odaberete dizajn koji odgovara vama i vašoj kuhinji, koji će izraziti vaš karakter i zadovoljiti vaše potrebe za uživanjem u vašoj kuhinji. Naš raznoliki asortiman fokusiran na funkcionalnost i dizajn omogućuje vam autentičnost u dizajniranju vašeg doma.

Daje vam slobodu da se izrazite!Po čemu smo jedinstveni

ALVEUS

Izrazite svoj karakter u kuhinji – za svakoga i u bilo kojem zamislivom stilu

Naslijeđe Alveusa pod snažnim utjecajem mediteranske kulture okosnica je stvaranja ne samo funkcionalnih i kvalitetnih proizvoda, već i lijepo dizajniranih sudopera izrađenih od različitih materijala u mnogim bojama. Izuzetno širok i raznolik asortiman proizvoda daje vam potpunu slobodu da kuhinji date svoj potpis i učinite je zaista svojom.

Reprezentativni Monarch jedinstvena je serija obojenih proizvoda od nehrđajućeg čelika koja vam omogućuje da stvorite zaista izvanrednu kuhinju.
STALA

Skandinavska preciznost za svakodnevni život - pažnja posvećena detaljima bez premca

Stala se ponosi stvaranjem proizvoda koji su dizajnirani i proizvedeni s najvećom pažnjom prema detaljima. Vodeća filozofija Stale je stvaranje proizvoda koji su lijepi, visoko funkcionalni i održivi. Nagrađivani nehrđajući čelik sa uzorkom StalaTex ™ najbolji je primjer za to. Prva u svijetu tehnologija oživljava nehrđajući čelik na potpuno nov način. Saznajte više o Stala.Ono što nas spaja

Sloboda izražavanja - zajedno vam donosimo najbolje izbore za oblikovanje srca vašeg doma, kuhinje. Uz veliki izbor i fokus na funkcionalnost i dizajn, možete slobodno izraziti svoje autentično ja uz našu pomoć.


Jedinstvenost nehrđajućeg čelika

Trendovi se mijenjaju vrlo brzo. Naši klijenti danas tačno znaju šta im treba. Nastojimo postaviti nove trendove inovativnom transformacijom nehrđajućeg čelika i svojim klijentima ponuditi različite i jedinstvene izbore i funkcionalna rješenja.

Naše inovativne tehnologije oživljavaju nehrđajući čelik. Opcije od nehrđajućeg čelika u Monarch bojama i jedinstvene, nagrađivane površine sa uzorkom Stalatex omogućavaju neviđene mogućnosti.

Raznolikost, s naglaskom na funkcionalnosti i dizajnu

Naši portfoliji proizvoda koji se nadopunjuju omogućuju još širi izbor i daju vam istinsku slobodu izražavanja. Vjerujemo u funkcionalnost i ne pravimo kompromise kada je dizajn u pitanju.

Individualnost

S Alveusovim personaliziranim proizvodima i Stala Designer oruđem za dizajniranje po mjeri, mogućnosti su skoro beskrajne i svako može stvoriti svoju jedinstvenu kuhinju.


Rad ruku pod ruku sa prirodom

Cijenimo ono što nam priroda daje i svjesni smo njene važnosti. Stoga se trudimo da naše putovanje prema budućnosti bude održivo. Težimo inovativnim i energetski efikasnim proizvodnim procesima. O našoj velikoj brizi za prirodu svjedoče i naši »zeleni« certifikati i nagrade. Pročitajte više o održivosti: Alveus - suživot s prirodom i Odgovornost u Stali. 


Zajedno možemo osigurati da naši klijenti pronađu pravi model za sebe, budući da mogu birati između preko 300 modela kuhinjskih sudopera, različitih materijala, vrsta ugradnje, dimenzija, boja i mogućnosti prilagođene proizvodnje.

Odaberite dizajn. Odlučite se o materijalu. Učinite ga funkcionalnim. 

Izrazite se.
Alveus

Proizvodi visokog kvaliteta za vašu kuhinju...veliki izbor oblika, dimenzija, materijala....


Potraži svoj idealni kuhinjski sudoper