Košarica

Košarica je prazna!

Tražilica

Opći uvijeti poslovanja

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Poduzeće Kovinoplastika Lož d.o.o. obvezuje se da podatke koje upisujete na web stranicama, neće prodavati, posuđivati ili na bilo koji način prejneti trećim osobama.
Svi će podaci biti povjerljivi i bit će korišteni samo za internu evidenciju i za svrhu za koju su preneseni. Vaši će se podaci pažljivo zaštititi od gubitka, zloupotrebe, neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjene ili uništenja.
Kada posjetite neku web-lokaciju, poslužitelji spremaju neke podatke (IP adresa, datum, vrijeme, adresa stranice s koje dolazite). Ti su podaci anonimni i služe samo za statističku obradu.
Web-lokacije upotrebljavaju "kolačiće". To su male datoteke koje se spremaju na vaš disk kada posjetite stranicu. Kolačići vam mogu pomoći kod ponovne posjete web stranici. Korištenjem postavki pretraživača, sami možete odrediti koje vrste kolačića želite prihvatiti, a koje odbiti. 
Ako „kolačiće” ne prihvatite, neke web stranice možda neće biti prikazane ispravno ili vam neće biti omogućen pristup do svih informacija ili funkcija na stranici.


ISKLJUČIVANJE ODGOVORNOSTI

Web stranice su postavljene i održavane s najvećim mogućim stupnjem sigurnosti. Ipak, Kovinoplastika Lož d.o.o. ne može jamčiti ažuriranost, točnost ili ispravnost svih informacija na stranicama. Sve informacije na web stranici mogu se mijenjati bez prethodne obavijesti.
Također, tvrtka ne prihvaća nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu koja bi, izravno ili neizravno, nastala zbog upotrebe, nepravilnog djelovanja ili nedostupnosti web stranice.
U slučaju navođenja ili povezivanja tih stranica s drugima, koje su u vlasništvu ili kojima upravljaju treće strane, Kovinoplastika Lož d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj ili pravilnost rada tih web stranica.


AUTORSKA PRAVA

© Copyright 2008 Kovinoplastika Lož d.o.o. Svi tekstovi, slike, grafike, animacije i ostale dokumente, koje sadrže web stranice, podliježu zaštiti autorskih prava ili drugim oblicima zaštite intelektualnog vlasništva unutar zakonski ovlaštenog okvira.
Sadržaj web stranica ne smije se kopirati, distribuirati, mijenjati ili na neki drugi način reproducirati, osim u slučaju pisane suglasnosti Kovinoplastika Lož d.o.o, koja aktivno ostvaruje prava intelektualnog vlasništva u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom.


Vraćanje korištene opreme

Otpad električne i elektroničke opreme (OEEO) zbog njenog sastava i sadržaja opasnih sastojaka je poseban tip otpada i zato je potrebno odvojiti ga od drugog otpada i pravilno obraditi. i preraditi. U tu svrhu obavještavamo vas da vašu električku i elektroničku opremu možete besplatno isporučiti u sabirni centar ZEOS d.o.o., koji za nas osigurava pravilno rukovanje OEEO-om. Najbliže i najprikladnije mjesto za odlaganje OEEO i druge informacije možete pronaći na linku www.zeos.si.


Alveus

Proizvodi visokog kvaliteta za vašu kuhinju...veliki izbor oblika, dimenzija, materijala....


Potraži svoj idealni kuhinjski sudoper