Košarica

Košarica je prazna!

Tražilica

O firmi

Kovinoplastika d.o.o. Sarajevo osnovana je 1996 godine. Danas firma raspolaže sa poslovnom zgradom od 500m2, dva skladišna prostora površine 1.100m2, na zemljišnoj površini od 3.200m2.

Pored prepoznatljivog kvaliteta i dizajna robe, kao i besplatne dostave do kupca, pružamo i uslugu obuke naših kupaca. Stručnost radne snage, moderna oprema, fleksibilan pristup prodaji robe, garantuje kupcima firme Kovinoplastika d.o.o. Sarajevo brzu isporuku robe evropskog kvaliteta i poštivanje specifičnih zahtjeva i želja kupaca.
O brendu ALVEUS

Izrazite svoj karakter u kuhinji – za svakoga i u bilo kojem zamislivom stilu. 

Proizvodi brenda Alveus namijenjeni su tako modernim kao i klasičnim kuhinjama. Napravljeni su od najkvalitetnijih i najnovijih materijala i omogućuavaju jednostavno i ekološko održavanje. Izuzetno širok i raznolik asortiman proizvoda, različite boje i materijali daju vam potpunu slobodu da kuhinji date svoj potpis i učinite je zaista svojom.

Brend ALVEUS JE u vlasništvu kompanije Kovinoplastika Lož iz Slovenije a na tržištu Bosne i Hercegovine,distribuciju brenda ALVEUS vrši kćerinska firma Kovinoplastika d.o.o Sarajevo. Sa tradicijom dužom od 50 godina, brend ALVEUS je postao dosta prepoznatljiv na našem tržištu kako po kvaliteti tako i po modernom dizajnu koji prati svjetske trendove. Prisutni smo na cijelom tržištu Bosne i Hercegovine putem naših klijenata koje svakodnevno servisiramo i snabdijevamo ALVEUS proizvodima. Uz sudopere, također nudimo široku paletu kuhinjskih armatura, posuda za odvojeno skupljanje odpada, gastronorm posuđa i prateće opreme za kuhinje. ALVEUS na tržištu Bosne i Hercegovine važi za jednog od lidera omjera cijene i kvalitete. Svi proizvodi ALVEUS brenda posjeduju garanciju od 5 godina.


O Kovinoplastiki Lož - Slovenija

Kovinoplastika Lož kao vlasnik i proizvođač ALVEUS brenda je jedan od najvećih i najuspešnijih evropskih dobavljača kuhinjskih sudopera i prateće opreme sa dugom tradicijom. Reč je o međunarodnoj kompaniji koja je svoj zavidan položaj na tržištu kuhinjske opreme stekla beskompromisnim sprovođenjem najviših standarda kvaliteta i savremenih trendova dizajna, kao i fleksibilnim i pouzdanim odnosom prema svojim poslovnim partnerima.

Pored odličnog kvaliteta, proizvodi Kovinoplastike Lož imaju i veoma povoljan odnos između visokog kvaliteta i cijene, što omogućava Kovinoplastiki Lož da brzo i efikasno zauzme tržišne pozicije kako u Sloveniji, tako i u drugim evropskim zemljama.


Alveus - suživot s prirodom

U Alveusu smo okruženi prekrasnom prirodom. Da bismo omogućili ovaj suživot, prema našem lijepom okolišu odnosimo se vrlo odgovorno, na svim nivoima: u razvoju, gospodarenju otpadom, niskoenergetskom proizvodnjom, u prirodu vraćamo pročišćenu, besprijekornu vodu, Alveusovi proizvodi su visokog kvaliteta, s dugim vijekom trajanja, neki materijali (nehrđajući čelik) su čak 100% razgradivi. Više ...


ISO Certifikati:ISO 9001


ISO 14001


IATF 16949

Kontakt informacije Kovinoplastika Sarajevo

Ime: Kovinoplastika d.o.o. Sarajevo
Naslov: Safeta Zajke 107, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 33 674 225, +387 33 674 226, +387 33 674 228
Fax: +387 33 674 229
E-mail:  kovinoplastika@bih.net.ba

Kontakt informacije Kovinoplastika Lož, Slovenija

Ime: KOVINOPLASTIKA LOŽ, Industrija kovinskih in plastičnih izdelkov d.o.o.
Naslov: Cesta 19. oktobra 57, Lož, Stari trg pri Ložu, 1386 Slovenija
Telefon: + 386 (0)1 70 95 100
Fax: + 386 (0)1 70 58 466
E-mail:  kovinoplastika@bih.net.ba
Spletno mesto: www.kovinoplastika.si
Matična številka: 7124953000
ID za DDV: SI14372860
Osnovni kapital: 8.237.810.89 €

Povijest firme

Dugogodišnja tradicija firme i tržišne marke ALVEUS je jedna od garancija da i dalje uspješno prerađujemo nehrđajući čelik u proizvode prilagođene  vremenu i potrebama tržišta. Više...