Košarica

Košarica je prazna!

Tražilica

Stala proizvodi - skandinavska preciznost, funkcionalnost i kvalitet

Sami smo jaki, ali zajedno smo jači. Imajući to na umu, Alveus i Stala spojili su snage oba brenda s ciljem da vam pruže više, bolje i bilo gdje.

Stala proizvodi - skandinavska preciznost, funkcionalnost i kvalitet

Više od pola stoljeća i Stala i Alveus nude vrhunske sudopere i prateće kuhinjske proizvode. Stala se usredotočuje na skandinavski dizajn i funkcionalnost, a Alveus se ističe u širokom rasponu proizvoda, samoizražavanju i estetici.

Alveus proizvodi u sklopu Alveus Nordic Collection već se mogu pronaći na Stalinoj internet stranici i policama skandinavskih trgovina, a sada ćete Staline proizvode moći kupiti i kod nas.

Početni asortiman uključuje Stalinu modernu kolekciju kuhinjskih radnih ploča s sudoperima od nehrđajućeg čelika, kompozitne sudopere i praktične kuhinjske dodatke, koje možete pronaći na linku ovdje.

Kako vide našu budućnost i šta o saradnji kažu direktor Alveusa Jože Kastelic i Stala Category Manager Jari Peltonen, saznajte u videu na ovom linku.

Ko je STALA?

Skandinavska preciznost za potrebe svakodnevnog života - pažnja posvećena detaljima bez premca.

Stala je finska kompanija koja dizajnira, proizvodi i prodaje inovativna rješenja za funkcionalne kuhinje. Stalina filozofija vodilja je stvaranje lijepih, visoko funkcionalnih i održivih proizvoda. Srž Stalinog znanja je sposobnost kombiniranja nehrđajućeg čelika, finskog dizajna i svakodnevnog života. U tvornici u Lahtiju proizvode proizvode sa simbolima 'Finski dizajn' i 'Key Flag', koje s ponosom izvoze u nekoliko zemalja. Od septembra 2020. godine Stala je dio grupe Kovinoplastika Lož.

Stala Seven kuhinjske radne ploče

Kuhinjske ploče od nehrđajućeg čelika trenutno su u trendu. Uz kuhinjsku radnu ploču Stala izrađenu od visokokvalitetnog, izdržljivog i higijenskog nehrđajućeg čelika, dobit ćete maksimalnu vrijednost za svoj novac. Stalin asortiman Seven kuhinjskih ploča nudi rješenja za potrebe svih, od domaćih kuhara do zaposlenih pojedinaca u živahnim gradovima.

Paletu kuhinjskih ploča Stala Seven sa sudoperom možete pogledati ovdje.

Inox kuhinjske radne ploče

Stala Combo kompozitni sudoperi

Stala kompozitni sudoperi spoj su dobrog dizajna i maksimalne funkcionalnosti. Odgovaraju različitim stilovima kuhinja - rustikalnim, modernim, skandinavskim... Iznad svega, kompozitni sudoper crne boje je prekrasan kuhinjski sudoper. Kompozitne sudopere Stala Combo pogledajte - ovdje.

Stala kompozitni sudoperi

Stala kuhinjski dodaci

Stala dodaci dopunjavaju užitak pripreme i kuhanja hrane. Praktični kuhinjski dodaci koji se lako održavaju, lijepi su na izgled i udobni za korištenje. Staline dodatke (daske za rezanje i posude za ocjeđivanje) možete pogledati ovdje.

Pročitajte iAlveus i Stala - Stronger together

Povratak na popis