Košarica

Košarica je prazna!

Tražilica

Kolačići

Izmijenjeni Zakon o elektroničkim komunikacijama (NN 109/2012, dalje u tekstu ZEKom-1) koji je stupio na snagu početkom 2013. donio je nova pravila o korištenju kolačića i sličnih tehnologija za pohranu podataka i pristupa informacijama pohranjenih na računalu ili mobilnom uređaju. Kolačići nisu ništa novo, promijenjen je samo način na koji korisnike obavještavaju o njihovoj upotrebi.

Što su kolačići?

Naša internetska stranica može u preglednik vašeg računala spremiti takozvani »kolačić«. Kolačići su male datoteke, koje nam daju podatke o tome, koliko puta pojedinac posjeti našu stranicu i koji ga proizvodi najviše zanimaju. Sami kolačići ne sadrže nikakve podatke koji bi omogućili idetifikaciju pojedinca, ali ako sami navedete te podatke, ti podaci se mogu povezati s podacima pohranjenima u kolačiću. Uvijek imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića. Većina preglednika automatski prihvaća kolačiće. To promijenimo u postavkama s dvijema opcijama, i to da računalo kolačiće odbije ili pak primite obavijest da li prihvaćate ili odbijate kolačiće. 

Za informacije o postavkama kolačića kliknite na naziv svog preglednika:

  • Firefox
  • Chrome
  • Internet Explorer
  • Opera
  • Safari

Upotreba kolačića na našoj internetskoj stranici

Naša internetska stranica koristi kolačiće kako bismo, izključivo za vlastite potrebe, mogli pratiti broj posjetitelja te jih razlikovati i sve to u svrhu poboljšanja naše internetske stranice.

U tu svrhu upotrebljavamo najšire korišteni alat Google Analyticsa. Više o Google Analytics kolačićima možete pročitati klikom na ovu vezu.

Naša internetska stranica također koristi kolačiće koji vam pružaju bolji korisnički doživljaj sjetivši se vaše prijave ili registracije na web stranici, informacije unesene u obrasce, dodani proizvodi u košaricu, posljednji pogledani proizvodi i vaš odobrenje o korištenju kolačića.

Podatke, prikupljene pomoću kolačića, nećemo posredovati trećim osobama.

Alveus

Proizvodi visokog kvaliteta za vašu kuhinju...veliki izbor oblika, dimenzija, materijala....


Potraži svoj idealni kuhinjski sudoper