Košarica

Košarica je prazna!

Tražilica

Načini ugradnje

Izaberite način ugradnje kuhinjskog sudopera koji će odgovarati vašem stilu kuhinje

Alveus sudoperi prilagođeni su za različite vrste ugradnje i mogu se potpuno prilagoditi dizajnu i arhitektonskim zahtjevima vaše kuhinje.

 

Klasično usadni  sudoperi ( I ) ugrađuju se u kuhinjski pult i predstavljaju dio ukupne radne površine. U izrez odgovarajuće veličine postavimo sudoper s gornje strane i pričvrstimo ga priloženim spojnicama.


Potpuno usadni sudoperi ( F )  ugrađuju se u kuhinjski pult iz vodoodpornog materijala (prirodni kamen, kompozitni materijali), koji je predhodno obrađen tako da je gornji rub sudopera u istoj ravnini kao kuhinjski pult. Prednost potpuno usadnih kuhinjskih sudopera je radna površina bez rubova, jednostavno čišćenje te atraktivan izgled. 


Površinsko usadni sudoperi ( S ) ugrađuju se u kuhinjski pult i na taj se način postiže gotovo ujednačena radna površina. Tanki, gotovo neprimjetni rubovi sudopera omogućavaju brzo i jednostavno čišćenje, a ugradnja je izuzetno lagana i u klasični pult.


Ugradne posude ( U ) omogućavaju ugradnju s donje strane kuhinjskog pulta, pri čemu rub sudopera prekriva kuhinjska površina pulta iz prirodnog kamena ili kompozitnog materijala. Takav smještaj omogućava iskorištenje većih dimenzija te neograničeni broj kombinacija posuda različitih dimenzija. Odsutnost rubova razgraničenja pripomaže vrlo jednostavnom održavanju visokih higijenskih standarda te dugom vijeku trajanja kuhinje kao cjeline.


Nasadni sudoperi ugrađuju se kao gornji završni element jednog ili više kuhinjskih ormarića. Visina ruba nasadnih sudopera je 30 mm ili su pak bez njega.


Alveus

Proizvodi visokog kvaliteta za vašu kuhinju...veliki izbor oblika, dimenzija, materijala....


Potraži svoj idealni kuhinjski sudoper