Košarica

Košarica je prazna!

Tražilica

Reference

Kuhinja po mjeri sa Alveus sudoperima i česmama

U Alveusu nudimo sudopere i kuhinjske armature najvišeg kvaliteta, bez kompromisa kada je u pitanju elegantan i moderan dizajn.

Kuhinja po mjeri sa Alveus sudoperima i česmama

Svi grade ili obnavljaju svoj dom u želji da se u njemu osjećaju što bolje.

Međutim, dobro se osjećamo samo u ugodnom ambijentu, gdje smo okruženi namještajem i dodacima, kojima smo zadovoljni i u estetskom i u funkcionalnom smislu.

Ali moramo priznati da prilikom opremanja doma estetika ponekad prevladava nad funkcionalnošću. Naravno, najbolje je ako uspijemo imati oboje.

Alveusu vam zato nudimo sudopere i kuhinjske armature najvišeg kvaliteta, bez kompromisa kada je u pitanju elegantan i moderan dizajn.

Pored toga, uz izuzetno širok asortiman, materijale, boje i proizvodnju po mjeri, usuđujemo se trvditi da će u našem programu svako pronaći nešto za sebe.

 

Sudoper i slavina – dizajnerski komad namještaja u kuhinji

Razvojem tehnologije sudoper i slavina za kuhinju postali su pravi dizajnerski komad namještaja u kuhinji.

U Alveusu posvećujemo puno energije razvoju novih načina za praćenje globalnih trendova dizajna.

Naša grupa dizajnera, od nekada robusnih sudopera i običnih slavina, razvila je moderne, minimalističke komade namještaja u raznim verzijama, materijalima i bojama.

Novim proizvodnim metodama postigli smo čiste i moderne linije i dublje posude.

 

Alveus – jedinstven kao i vi

Ako ste u fazi planiranja nove kuhinje, sigurno ste već posjetili našu web stranicu ili neku od naših partnerskih poslovnica.

Zajedno s 41 dizajnom kuhinjskih slavina, koji su također dostupni u raznim bojama, imamo gotovo bezbroj kombinacija dizajna i boja sudopera i slavina.

Posebnost su sudoperi izrađeni od kombinacije nehrđajućeg čelika i kaljenog stakla, koji mogu biti izrađeni u bilo kojoj boji ili uzorku. Jeste li jedinstveni i na to ponosni? Neka se onda to odražava i u vašoj kuhinji!

Od jednostavnih, ultramodernih, do jedinstvenih želja - Alveus ispunjava sve za vas!

 

Šta izabrati?

Već ste naborali čelo jer ne znate šta odabrati?

Ne brinite, upotrijebite Alveusov konfigurator na internet stranici, koji će vam pomoći smanjiti odabir i ponuditi odgovore na dlanu.

Hoće li prekretnica biti cijena, možda materijal, broj posuda, dizajn ili nešto jedinstvenije od boje?

 

Cijena

Cijene sudopera, naravno, zavise od veličine sudopera, materijala, obrade, itd. Recimo sudoperi Basic su na raspolaganju već za cca. 70 eura, cijene većine kuhinjskih armatura kreću se od 80 do 190 eura, a specijalne slavine iz posebnih materijala i sa dodatnim funkcijama oko 250 eura. 

Materijal

U konfiguratoru možete pogledati sljedeće materijale od kojih su izrađeni naši sudoperi i slavine za kuhinju:

Ovdje možete potražiti svoj sudoper u skladu sa željenim materialom.

Verzija

Ovisno o smjeru okretanja sudopera tijekom ugradnje, razlikujemo lijevi, desni neorijentirani, reverzibilni i kutni sudoper (kuhinjski elementi također su prilagođeni rasporedu sudopera).

Boja

Boja sudopera i slavine ovisi o odabranom materijalu - najveću paletu boja nude granitni sudoperi, a najšarenije linija Monarch.

Nešto posebno što vam nudi Alveus su sudoperi iz kaljenog stakla, koje izrađujemo tačno prema vašim željama. Učinite ga jedinstvenim i posebnim koliko želite – pošaljite nam sliku, grafiku ili što želite da krasi vaš sudoper.

Članak na temu boja u kuhinji naći ćete ovdje. 

 

Ugradnja i broj posuda

Sudoperi se mogu ugraditi u kuhinjski pult na četiri načina - tako da je rub iznad, paralelan ili ispod radne površine, a nešto stariji modeli sudopera iz jednog dijela, gdje je ivica umivaonika ujedno i ivica radne površine imaju tzv. ugradnu instalaciju.

Sudoperi mogu imati 1 ili 2 posude. 

Sudopere sad vije posude preporučujemo domaćinstvima u kojima se većina posuđa pere ručno ili za veća domaćinstva. Dok se jedan dio posude cijedi, normalno možete koristiti drugi sudoper.

Više o načinima ugradnje sudopera naći ćete ovdje. 

 

Minimalna širina ormarića

Ova stavka također vam omogućuje sužavanje izbora u konfiguratoru.

Ako ste jako ograničeni u kuhinji i imate uže kuhinjske ormariće, sudoperi se također moraju tome prilagoditi. Ili, ako želite izuzetno veliki mokri dio kuhinje, označite veću širinu ormarića.

Grupa

I na kraju, ali ne najmanje važno, možete birati pojedinačne porodice i tako otkriti svoj pravi sudoper.

Ako vam se sviđaju oštrije, minimalističke linije, provjerite dizajnirane porodice umivaonika, na primjer Rock, Quadrix, Formic, Stylus, Pure ...

Ali ako više volite okrugle linije, provjerite porodice Elegant, Form, More, Zoom ...

Upoznajte sve grupe Alveus sudpera u skladu sa vrstom materijala: 

Alveus je vaš partner u odabiru središnjeg prostora vašeg doma - kuhinje. S Alveusom definitivno odabirete kvalitetu, estetiku i jedinstvenost!

Povratak na popis